Лінійка-реквієм

2017-02-06

Швидко, мов весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева, приходять у світ нові покоління. Але не старішає пам’ять тих літ. Вона живе у спогадах бійця і в суворому монументі, як свідок грізних років і переможних боїв, пильно дивиться на нас у залах музеїв, зі сторінок книг. Її, мужню і величну, надійно оберігає народ, передаючи, як святиню, у спадщину поколінням.

Роки минають. Небагато, на жаль, свідків тих часів, коли звільняли села Миронівського району від фашистів. То ж поки маємо змогу – розважим думи їх сумні.

Лінійка-реквієм по тих, хто звільняв наше село від загарбників, по тих, кого і до сьогодні вважаємо невідомими солдатами, пройшла в Маслівській школі.

Щиро від самого серця прозвучали вірші, слова ведучих, учнів 8 класу. Про події тих років звернулася до учнів заступник директора школи Рибченко С.О. Під зворушливі звуки музики учні школи поставили корзини з квітами до підніжжя пам’ятників.

Світла пам’ять воїнам, відомим і невідомим, що покояться в братській могилі перед школою, тому екіпажу ПЕ- 2, що був збитий над нашим селом.

учениця 8 класу Борисенко І.

/Files/images/lnyka/lnyka_do_vizvolennya_maslvki/1.jpg

/Files/images/lnyka/lnyka_do_vizvolennya_maslvki/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi