Домашні улюбленці

2016-10-27

ДОМАШНІ УЛЮБЛЕНЦІ

Наприкінці листопада відзначаємо Міжнародний день домашніх тварин. Зайвий раз нагадати людству, що воно у відповіді за тих, кого приручило. Напередодні у Маслівській ЗОШ під керівництвом вчителя біології Г.І.Синяк була організована виставка плакатів «Мій домашній улюбленець». На них – фотографії маленьких та великих, веселих та серйозних котів, собак. Та цікаві розповіді про них.

У програмі свята – презентації про домашніх тварин. І, звичайно, найбільша увага знову котикам і собачкам. Адже собака – це перша, вже не дика, а домашня істота в оселі людини. І сьогодні без них ніяк. Ці тварини допомагають знаходити людей під руїнами під час землетрусів, інших катастроф, шукають наркотики.

І звичайнісінькі дворові собаки рятують своїх господарів, першими зачувши небезпеку. А кішка розділить з вами радість і смуток, позбавить самотності. Своїм муркотінням пухнастий друг підніме настрій та заспокоїть. Про це і не тільки йшлося на нашому святі. Його учасники наголошували, що, доглядаючи домашніх тварин, потрібно дотримуватися і певних екологічних правил.

А наприкінці - невеликий концерт, в якому школярі співали про своїх улюбленців.

Люба Пецух, учениця 8-го класу.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi